Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Uppdateringar och 50-årsfest

Uppdateringar och 50-årsfest

Nu var det några dagar sedan sist jag skrev något och uppehållet beror mest på att jag har pillat så mycket på sidan att jag inte tyckte det varit någon idé att lägga upp något förens det är klart. Och det är det nu, eller nästan i varje fall. Det återstår en del småplock som jag inte fått ordning på vad gäller utseendet.

Sidan är nu uppbyggd med hjälp av movabletype.org, ett smidigt verktyg som organiserar sidan på ett sätt som gör det mycket enklare att lägga till material som till exempel den här bloggen.

Det har hänt lite annat också för den delen. I går hade vi 50-årsfest för min käre far, som visserligen fyllde i november, men tyckte det var roligare att vänta till våren. Det var trevligt mycket längre än vad jag hade förväntat mig, men efter ett tag blev det lite jobbigt med högljudda, fulla 50-åringar och då gick jag ut och gjorde annat istället.

I övrigt har jag pillat på sidan och sovit. Jag har också läst ut Myth and Religion och förvänta er en recension idag eller imorgon. Nu är det dags att träna lite, på återseende.

Tags: ,