Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /hsphere/local/home/ackerfors/snigel.nu/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Sovmorgon och t-shirt

Sovmorgon och t-shirt

Idag var det veckans sovmorgon. Eftersom jag tränar ute i Ryd på tisdagar, sparar jag nästan en timmes transport på att inte åka hem mellan jobbet och träningen. Men eftersom träningen är vid åtta är det inte någon höjdare att komma till jobbet vid åtta, tolv timmar är lite väl långt. Därför brukar jag ta sovmorgon och komma hit kring tio eller sådär, och det gjorde jag alltså idag.

Igår tillverkade jag en snigeltröja att ha på LinCon, som går av stapeln nu under helgen med start imorgon kväll. Såhär blev resultatet: baksida och framsida. Jag antar att jag brände på lite mycket med strykjärnet, men det får gå för den här gången. Vill någon agera reklampelare, säg bara till; de kostade bara kring 70 kronor att göra :) Jag vill också ge Hidina ett stort tack för att hon ritade den fina snigeln åt mig!

De senaste dagarna har min tankar cirkulerat kring ett lite annorlunda upplägg för portalvärlden. Jag funderar på om jag kanske skulle göra separata spel, ett för varje del av världen. Jag är inte så dum så jag tror att jag kommer göra klart det för alla delar, men jag har väldigt mycket bra idéer för bara en del och det ger rätt mycket även om det blir helt fristående. Nu är det dock dags att jobba.

Tags: