Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 22 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 50 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Robyn Miller – Myst Soundtrack Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Robyn Miller – Myst Soundtrack

Det här är musik jag alltid kommer att minnas. Vi spelade igenom Myst hela familjen tillsammans och musiken är nästan ensam det som skapar den underbara stämningen i detta fantastiska spel! Jag har använt mig av Robyn Millers mästerverk vid flera andra tillfällen, till exempel till ett scenario jag spelledde för något år sedan.

Musiken är givetvis helt instrumental och har en känsla av just mystik över sig. För mig som spelat spelet känns det som om man vandrar runt i ett mysitskt och ödsligt landskap med underliga byggnader och andra konstiga saker. Favoritbitar är Channelwood age och Mechanical age, det går helt enkelt inte att få det mer stämningsfull än dessa. Det enda tråkiga är att låtarna i sig inte är så långa, eftersom man byter miljö då och då i spelet. Jag hade kunnat betala en hel del för att få mer av den här musiken och då i längre bitar än vad den är nu.

Jag tycker verkligen att ni borde spela spelet, men eftersom det här är ett låttips, tycker jag framförallt att ni ska skaffa musiken, för den är den bästa musiken jag vet till ett datorspel.

Tags: , ,