Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Warning: Declaration of TarskiCommentWalker::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker_Comment::start_el(&$output, $comment, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/themes/tarski/library/classes/comment_walker.php on line 0 Olle Linge - Languages, literature and the pursuit of dreams · Inför LinCon 2004 Warning: Use of undefined constant fb_admins - assumed 'fb_admins' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 252 Warning: Use of undefined constant og_type - assumed 'og_type' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/snigel.nu/public_html/wp-content/plugins/facebook-open-graph-meta-for-wordpress/facebook_opengraph.php on line 254

Inför LinCon 2004

Nu var det bara äta kvar innan det är dags att dra sig bort mot universitetet och årets upplaga av LinCon. Det ska bli intressant att träffa en massa forumiter som man normalt sett bara ser via inlägg. Jag har inte anmält mig till något särskilt och planerar inte att göra det heller. Jag har lovat Yyrkoon en uppblåsbar sovplats, så det får jag se till att inte glömma.

Jag har precis sovit lite också för den delen, det blev ganska sent igår efter träningen och när jag kom hem satt jag uppe och mixtrade med diverse saker och kom inte i säng förens vid två eller sådär. Jag har fortfarande inte lyckats lösa mysteriet med scrollbaren som dyker upp i mitten på sidan i Internet Explorer. Vi har kommit fram till att det rör sig om svart magi, men inte mer.

Nu är det dags att äta och annat. Den här helgen kommer betyda en del konkurens mellan att ligga hemma och slappa och att vara på konventet, men jag tänker inte utlysta någon segrare i den kampen än.

Tags: , ,

  1. Hannes / [h2o]’s avatar

    Ja du, att IE innehöll svart magi har ju varit känt länge. Det finns dock en EP1 (Exorcist Pack 1) att ladda hem från Microsofts hemsida för dryga 15$. Le och se glad ut :)

    Reply

  2. Snigel’s avatar

    Typiskt att de jävlarna ska ta betalt för allting :)

    Reply